Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
[FR] Slaaf van de liefde springt in het vuur Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [FR] Slaaf van de liefde springt in het vuur

  [B]Inleiding[/B]
  Toch ben ik gekko wel enigszins dankbaar. Zijn woordenkeuze met betrekking tot “in het vuur springen” vond ik wel een leuke. Ik ben gisteravond in het vuur gesprongen, er voor gegaan, me angsten getrotseerd en heb verschrikkelijk veel geleerd. In dit FR beschrijf ik de avond waarin ik mijn HB9 (in algemene termen een 8.5) weer ging ontmoeten.
  En dat amper 48u na mijn complete inzinking. Zeer heavy shit voor me. Hier het verslag van de gehele avond.
  Zie dit topic voor de voorgeschiedenis: [url]http://www.venusianarts.com/forum/showthread.php?t=8949[/url]

  [B]Het actieplan[/B]
  Ook de datingdoctors ben ik zeer dankbaar. Ik dacht dat ik qua pickup theorie weinig meer te leren had, maar ze hebben me toch mooie dingen bijgebracht. Planning, incantaties, positiviteit indrillen. Zeer belangrijke elementen die ik daarvoor eigenlijk negeerde.

  Gisterenmiddag heb ik n.a.v. het idee dat de datingdoctors opperen (=schrijf vooraf een plan)een actieplan geschreven om het een en ander voor mezelf helder te krijgen. Wat wil ik zeggen, hoe ga ik dat inkleden en waar moet ik aan denken? Hier het actieplan zoals ik het gister heb geschreven:

  [U]Vooraf[/U]
  Insteek: Geen verwachtingen. De toekomst controleer je niet.
  Houding: Ik ben de prijs voor haar. Als ze mij niet wilt, laat ze wat schieten.
  Mindset: Energiek, joviaal, sociaal, cocky en funny, scherp.
  Onderken de shittests (als ze er zijn), en plaag lekker terug, doe zelf een beetje moeilijk
  [U]Middenstuk[/U]
  Niet meteen benaderen. Socialise met iedereen behalve haar.
  Na social proof gemaakt te hebben: Benader haar. Maak snel kino.
  Isoleer haar als het maar even kan. Kan het niet makkelijk, eis het dan gewoon. “Ik moet even kort met je praten.”
  [U]Gesprek[/U]:
  Niet meer gesproken na vrijdag. Slechte 2e indruk achter gelaten. (CF)
  Wat vond je van weekend?
  Ik heb een intu´tie over jou: geldingsdrang, zoekt naar rapport, stiekem wat onzeker. Handlowering test erin gooien.
  Spel: Body language bij mensen kijken evt fuck-mary-kill.
  DHV verhaal: Cafe in de fik.
  DHV verhaal: Gekste ooit gedaan? Neger in bus verhaal.
  [U]Afsluiten[/U]
  Ik moet zo naar huis. Vond het weer gezellig met je. Je hebt je aardig hersteld van je matige 2e indruk. We moeten eens wat afspreken. Eigenlijk wil ik dat liever niet, want ik wil wel vrienden blijven. Maar goed, angst is altijd een slechte raadgever. Laten we gewoon een avondje iets leuks gaan doen. Misschien valt het wel heel erg tegen, maar het zou ook best mee kunnen vallen. Ik vind het in ieder geval leuker dan gewoon met een wildvreemde. Wat zeg je ervan?
  Nou dan, beter door de week of in het weekend? # close en eventueel k-close. (ik doe zo mijn best om je niet te zoenen, triangular gaze, C maken..go!)
  [I]-Einde actieplan-[/I]


  [B]Voorbereiding[/B]
  Dit actieplan diende slechts ter ondersteuning en leidraad. Ik had mezelf voorgenomen het zich te laten ontwikkelen zoals het zou gebeuren. Geen verwachtingen (lees: geen toekomstprojecties) en geen angsten onderkennen (lees:verleden projecties) waren voor mij wel het allerbelangrijkst om vast te houden in mijn gedachten.

  Vlak voor ik weg ging heb ik een half uur op bed gelegen. Een soort van meditatieslaap. Op je ademhaling letten en op een gegeven moment accepteren als je in slaap valt. Vandaar mediatieslaap, met meditatie val je niet in slaap. Na de “powernap” heb ik vrolijke muziek opgezet en dan voel je die boost in je lichaam al. Dat is HET moment om incantaties te doen. Dus ik pakte mijn datingdoctors incantatielijstje erbij en begon het minuten achtereen te roepen: "Ik zal leiden niet volgen. Ik ben sexy. Ik zit vol zelfvertrouwen. Ik voel me goed. Ik ben de prijs." Enzovoorts. Mijn state voelde lekker aan en ik wist dat het goed zat, ik voelde het niet, ik wist het. Het enige wat ik nu nog hoefde te doen was omkleden en praterig worden.


  [B]De avond[/B]
  Op de weg er naar toe lekker muziekje op gehad om de state te behouden en in mijn kop rustig geprobeerd te blijven. Ademhaling bewustzijn en tegelijkertijd toekomst- en verledenprojecties uit mijn hoofd halen door te merken hoe ze je be´nvloeden. Dit werkte goed. Ik kwam vol in state aan op “de borrel”.

  En jahoor: er was haast niemand. Bizar, maar goed. Er stonden +-10 vrouwen, die ik allemaal al kende dus ik ben lekker gaan ouwehoeren. Verhalen vertellen, ge´nteresseerd zijn, open vragen stellen, emoties van mensen benoemen. Zo kwam ik al snel in een zeer serieus gesprek met een vriendin van me die depressief bleek te zijn. Ik heb met haar een behoorlijke periode staan praten en haar over heel veel inner game technieken verteld, zonder het daadwerkelijk over de community te hebben. Dit is echt krachtige shit. Mensen staan je aan te gapen op een manier van "what the fuck, waar haalt ie het vandaan", dat zal ik ze dan maar niet vertellen..hmm?

  De kroeg stroomde langzaam vol en er kwamen steeds meer bekenden van mij binnen. Ik voelde me goed, energiek en bijzonder sterk. Handjes schudden, kusjes afdwingen, praatje maken en gewoon lekker mezelf de eigenaar van de kroeg voelen en dat uitdragen. Op een gegeven moment komt HB9 beginnen. Mijn gedachte op dat moment: “Ik ben de prijs. Ze vind me leuk. Game on”. Maar goed, das nog makkelijk gezegd in je hoofd, dan daadwerkelijk doen.

  In mijn gameplan had ik ook opgenomen dat ik niet meteen op haar af moest vliegen, dat betekent immers behoeftigheid. Niet doen. Ik stond dus lekker te praten met 3 vrouwen en enorme kino te maken: omhelzen, arm om ze heen, kus afdwingen. Daarnaast stond ik ook net redelijk hard en dominant (lees:expressief) te praten.
  Ik heb een aardig wijds blikveld en zag haar naderen tot op anderhalve meter van mij. Ze stopt precies daar (proximity..) om daar verder te praten met haar vriendin. Op een gegeven moment zag ik haar naar me kijken, heel snel, heel vluchtig. Dang, kassa, dacht ik, dit gaat goed. Ik praat door met mijn gesprekspartners en laat haar op een gegeven moment de aftocht maken en doorlopen. Ze kijkt me aan, ik kijk haar aan en zeg tegen haar en haar vriendin: “Hey dames.” En praat weer verder.
  Count was vanaf dat moment los. Wat er precies gebeurde in mijn kop weet ik niet meer, maar ik werd voor het eerst in mijn leven in een nuchtere toestand (dus zonder drank) een persoon die je een PUA zou kunnen noemen. Ik open zo’n beetje alle onbekende mensen, engels (ik zit op een internationale studentenvereniging) en nederlands. Vervolgens sta ik te forward – en backwards mergen. “Hey dit zijn mijn vrienden *trekt aan arm* mensen, dit is -vulnaamin-” Vervolgens bracht ik kort het gesprek op gang met een willekeurig onderwerp en ik opende de volgende set/persoon.

  Mijn 2 HB’s waren op dat moment op de verhoging gaan zitten en ik wist dat ik (bij tijd en wijlen) gade geslagen zou worden. Dat kon niet missen. Op een gegeven moment ben ik uit mijn huidige set gelopen: “jongens, ik ga even een praatje maken..tot straks” en naast de 2 dames gaan zitten. Het kon beginnen…
  Een simpele “hey hoe is het” volstond, zoals altijd eigenlijk. Voor ik het wist werd er door hun al naar het weekend gevraagd. Ik zei dat ik het weekend “Geniaal vond” (praten in superlatieven is iets wat ik iedereen zou kunnen aanraden) en toen kwam de eerste IOI van mijn HB. Ze kijkt me strak in de ogen aan, afstand 30cm, “Ik vond het ook echt super, vrijdagavond vond ik ook heel leuk”. Tijd voor mijn eerste scherpe opmerking, het was iets in de trant van: “Ja ik vond het ook superleuk om zo met je te praten. De rest van het weekend was het echter wel behoorlijk stil tussen ons he?” Vervolgens benoem ik een neg die ik in het gesprek van vrijdagavond had gebruikt en waarvan ik vermoedde dat hij te hard was geweest (ik had gezegd dat ik haar al eens op een foto had gezien en dat ze daarop een oude kop had).. Ik zei dat zij het niet was op de foto (ze was 't overigens ook echt niet) en ik zie op dat moment een heel stuk spanning uit haar lichaam glijden.
  Vanaf dat moment gaat alles super. Een andere vriendin van hun komt er bij zitten ik geef haar 3 zoenen, leg mijn arm om der heen, maak een kort praatje. Vervolgens komen er (vrouwelijke en mannelijke) vrienden van mij speciaal naar me toe lopen om gedag te zeggen/zoenen. Geweldige social proof. Ik liet hierdoor niet alleen onbehoeftigheid en social proof zien, en voelde het ook zo.
  Op een gegeven moment dreigt het gesprek toch wat stil te vallen... maar daar kwam het actieplan weer om de hoek kijken. Ik vraag “Wat is nou het bizarste wat jullie ooit hebben meegemaakt?” terwijl ik bij de 2 HB’s allebei aan hun benen zit. Een snoeiharde open vraag natuurlijk en ik verwachtte al dat ze geen antwoord hadden, het gevolg is dat je dan de wedervraag krijgt.. Nu wil het toeval dat ik een jaar geleden iets compleets krankzinnigs heb meegemaakt met een Ghanees in een busje die een soort van hartaanval kreeg. Enfin, ik vertel het verhaal en ik zie dat de emotionele pieken die ik probeer te creeren ook aankomen. Ze gaan beide inhangen, ik maak kino en alles loopt lekker.
  Ik ga niet alles beschrijven wat er verder die avond gebeurd, het hele gesprek herschrijven is een beetje nutteloos, het idee krijgen jullie zo wel en voor de vastlegging van dit verhaal voor mezelf is dit zo ook meer dan afdoende...
  Tijdens het gesprek was de vraag natuurlijk: Hoe close ik dit nu? Uiteindelijk heb ik de number close van het actieplan niet eens gebruikt. Op een willekeurig moment pakte ik mijn telefoon en legde hem op tafel neer. “zet je nummer er ff in” En beide staan ze nu in mijn telefoon. Geweldig!

  Het restant van de avond, ik moest op een gegeven moment weg, was ook nog leuk. Ik loop de deur uit en word tegengehouden door een meisje (niet knap, maar goed, nog nooit een woord met haar gewisseld behalve “hey doe es ff rustig jij” toen ze achter me langs probeerde te wurmen) en die kwam aan mij vragen of ik naar het feest van donderdag ging en of ik dan wat speciaals aantrok.. How bizarre?! Een ding werd me toen wel duidelijk: Ik ben langzaam aan, op consistente basis,de magneet van allerlei goede dingen aan het worden; de boom begint vruchten af te werpen. En vanavond was ik die magneet!
  Vervolgens loop ik naar de Tram, vol euforie, mis ik de tram. Komen de 3 vriendinnen (mijn HB9, de HB8 en de HB7) er aan rennen, zij moesten de tram na mijn tram hebben (andere lijn die nog wel ging) en zien mij beteuterd staan. We maken een kort praatje, ik zeg dat ik het klote vind en mijn HB9 pakt me beet en geeft me uit het niets een enorme knuffel (niet echt een moment voor een kissclose, alhoewel dat natuurlijk strakker was geweest).
  Vervolgens ga ik samen met _Pride_ met de nachtbus naar huis en game in de bus nog een HB7+ die ook van de studentenvereniging was. Ook zij zat binnen de kortste keren te IOIen... Krankzinnig. Wat een avond.

  [B]Conclusie[/B]
  Nuchter een dergelijke avond meemaken, was voor mij een sensationele belevenis. Ik was voor mijn gevoel onstopbaar en nu eens een keer zonder enorme hoeveelheden angst-verminderende alcohol. Ik heb mezelf getrotseerd, voor het eerst in 22 jaar ben ik niet weggelopen voor mijn, door mezelf opgelegde, angsten. Ruim een jaar geleden was deze situatie geheel ondenkbaar geweest, maar nu ging het gewoon goed. Ik heb routineloos gesarged, zeer fijne en goede gesprekken gehad en geclosed en aangetrokken wat ik wilde. Tevens heb ik forward en backward merge van sets gedaan. Deze avond was een avond om nooit te vergeten, voor mijzelf een (nieuw) keerpunt in mijn leven. En daarvoor moet ik ook credits geven aan allen die mij geholpen hebben en nog steeds helpen. Jullie, de mensen van het forum, maar ook zeker de Datingdoctors, _Pride_, mijn beste vriend die natural is en mij veel geleerd heeft, maar ook alle schrijvers waarvan ik in het afgelopen jaar boeken heb gelezen. Dit is onbetaalbaar. Ben ik klaar met pu en zelfontwikkeling? Is het zo geregeld? Bij lange na niet, ik heb nog een zeer zeer lange weg te gaan. Bovendien maakt een incident nog geen structuur. Door moet ik.. en door ga ik.


  -------------------
  PS: Ik hoop oprecht dat diegene die dit verslag lezen en in de beginfase zitten zich hierdoor realiseren wat de mogelijkheden zijn als je je ergens echt toe zet. Ik was (en ben nog tot op zekere hoogte) een enorme knuppel met vrouwen. Drama. Echt een ramp. Als je je echter toewijd op iets en je helemaal er voor gaat, dan kan je het echt veranderen en ga je in de loop der tijd heerlijke resultaten zien.

 • #2
  Ik heb maar een ding wat ik je wil zeggen:

  "GENIET ERVAN!" Well done bro!

  Comment


  • #3
   Super voor je Gianni!! Ik zag toen ik gisteravond binnenkwam al meteen die lach op je gezicht en je ontspannen houding in de set en dacht "dit zou wel 'ns heel mooi avondje voor de Count kunnen worden" ! Dat ik je daarna weinig meer heb gesproken is veelzeggend.. .

   Gaaf dat je me aan 't einde van je stuk noemt. Vrij onverwacht voor me, vooral ook omdat ik 't zo ervaar dat ik vooral JOU heel veel dank ben verschuldigd..! Echt veel!! Maar goed, daar kom ik later nog wel meer op terug Ga doorrr, Gianni!!

   Comment


   • #4
    Top werk CountG... van een dieptepunt naar een toppunt...

    Comment


    • #5
     He Count, check mijn report. Heeft aardig wat raakvlakken!

     Comment


     • #6
      He, he,

      Je bent er nog niet helemaal, het is wel al erg lekker. Vooral die numberclose, ik zou het zelf niet kunnen verbeteren (m.a.w. precies zo doen). Oeh zo ALPHA, YES! Weer op een knop geramd, die aantrekkingskracht opwekt.

      Vertrouw me maar, jij wordt nog veel beter dan ik.

      Gewoon doorgaan. Ik ben erg trots op je, en jij mag erg trots op jezelf zijn.

      Niet inkakken nu, scherp blijven. Deze staat moet je minstens 3 weken zo volhouden, om het standaard in jezelf te laten plakken.

      O ja, als je nou die HB9 niet belt voor een afspraak, dan weet ik het niet meer (mag ik haar dan bellen? gna,gna)Dat wordt een heel romantisch avondje, met f-close. Alleen de logistiek goed van te voren regelen.

      Groetjes SmoothDoc
      Last edited by SmoothDoc; 02-20-2008, 01:37 PM.

      Comment


      • #7
       Dit is je nieuwste thread, dus ik zal hier reageren.
       Uit je vorige FR:
       "
       [B]Het probleem is dus een beetje: Ik ben in eerste instantie totaal unattached to outcome, daarom kan ik eigenlijk mijn hele leven al bijna alle chicks krijgen die ik niet wil. Op het moment dat ik iemand leuk ga vinden, wordt ik echter per definitie attached to outcome en dan gaat alles enorm bergafwaarts. Ik kan het niet of amper faken, ik vraag me ook af of ik dat wel wil op consistente basis, en raak in de war van machteloosheid. Angsten, oud en nieuw, duiken op. Ik heb mezelf niet meer onder controle en klap dicht.[/B]
       "

       Dit is zo fucking herkenbaar. Story of my life. Goed beschreven ook.

       Ik moet het even zeggen Count; ik schrik gewoon van de informatie die jij in je kop hebt. Daarnaast sta ik serieus te kijken hoe kalm je lijkt te blijven in dit soort situaties.

       Ik kan me jouw eerste posts op DS nog herinneren. Het verschil in niveau van toen en nu is zeer opmerkelijk. Ik ben werkelijk waar trots op je, een grandioze comeback. Echter heb je er vrij weinig aan dat ik een gevoel van trots heb voor je, zolang jij zelf maar trots op jezelf bent. Serieus gast, schrijf dit soort momenten op voor jezelf. Als je jezelf [I]ooit[/I] nog in twijfel neemt, lees deze momenten terug, en [B]weet[/B] dat jij het in je hebt. Weet dat je [B]nooit[/B] aan jezelf mag twijfelen.

       Comment


       • #8
        Normaal heb ik niet veel toe te voegen aan posts op dit forum ( er zijn immers genoeg mensen die het veel beter weten dan mij ( ik = newbie ) ). Op deze post moet ik echter reageren.

        Het was erg indrukwekkend om te lezen hoe je hier mee om bent gegaan! Respect!

        Comment


        • #9
         Goed om te zien dat je je AA aan het overwinnen bent Gianni.
         Hopelijk ga je het voor elkaar krijgen om vaker in deze 'state of mind' te komen en vaker volop te genieten.

         Comment


         • #10
          Hey CountG,

          Je fieldreport is strak vormgegeven en leest prettig. Een verademing!

          Recentelijk heb ik bij mezelf een mentale transitie bemerkt die volgens mij bij iedereen aan te brengen moet zijn. Laat me het eerst even inleiden:

          Mijn reisje de pickup in is begonnen met David DeAngelo. Op het begin vond ik het stoer want ik vond het tof dat er iemand was die boeken uitgaf over het sujet 'meiden versieren'. Ik vond hem echter lang van stof en vaag in zijn educatieve gehalte, dus liet ik het materiaal voor wat het was. Ik snapte dat David DeAngelo een groter geheel beschreef, in plaats van de lezer van instant-info te voorzien.
          Toen het materiaal van Mystery zich aandiende was het voor mij de sleutel. De routines gaven houvast en leidden tot successen. Ziedaar mijn huidige twee FB's waar ik bijzonder content mee ben.
          Uiteindelijk komt het er voor mij op neer dat ik dankzij de routines van Style en Mystery, in het mindframe van David DeAngelo terecht ben gekomen. Anders geformuleerd: de outer game van Style en Mystery hebben uiteindelijk voor betere inner-game gezorgd.

          Zolang de inner-game hakkelt, is tijdens het sargen een routine hier en daar aan te bevelen. Niet voor niets zijn ze voor een specifieke situatie of voor een specifiek doel in elkaar gezet. Het geeft -nogmaals- houvast, langere adem, en bijna altijd positieve reactie. Ben niet ben er een paar aan elkaar te lijmen want vloeiendheid moet erin blijven zolang er nog geen attraction is.
          In jouw fieldreport is geen gebruik van routines terug te vinden (tenzij ik niet goed heb gekeken), dus kijk eens hoe het gebruik ervan je game kan verbeteren.
          Op zich is 'routine-loos sargen' goed te verdedigen, maar kies in een onzeker stadium liever voor deze spreuk:

          'Better safe than sorry !'

          Ik ben benieuwd naar je volgende resultaten.

          Comment

          Working...
          X