Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
[LR] HB Single Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [LR] HB Single

  Vervolg op:
  [URL="http://www.venusianarts.com/forum/showthread.php?t=8178"]http://www.venusianarts.com/forum/showthread.php?t=8178[/URL]
  en
  [URL="http://www.venusianarts.com/forum/showthread.php?t=8440"]http://www.venusianarts.com/forum/showthread.php?t=8440[/URL]

  Met HBSingle weinig contact gehad, wel een korte afspraak met een kiss close als gevolg. Met HBBezet veel contact gehad, heeft nogsteeds ruzie met HBSingle omdat ze met mij heeft gezoend. HBBezet vind me erg leuk maar is (nog) niet bereid om haar vriendje op te geven. Ook is het feit dat ik weet da tik haar kan krijgen voldoende.
  ----
  Vanavond kwam HBSingle een filmpje bij me kijken.
  We hadden deze avond weken daarvoor al uitgekozen zonder te weten dat het valentijn zou zijn. Toch heb ik voor haar een pluche eend gekocht.

  Bij mij aangekomen gingen we in m'n kussen hoekje dvdtjes kijken.
  Ik heb de leiding genomen, haar hand gevraagt, daarna gezegt dat ze tussen me benen in moest gaan zitten. Ik begon haar rug te masseren, en werkte naar het evolutie patroon van style toe, waarna ik haar aan de haren van haar nek trok.

  Ik begon haar te zoenen, ze moest lachen, ze vond dat ik lief deed. Ik zei 'ik ben helemaal niet lief', ging boven op haar liggen, pakte haar armen vast en pinde haar tegen de grond. Begonnen hevig te zoenen.
  Ik vertelde dat ze echt een player was, en gevaarlijk, dat ze me nu al boven op me haar had weten te krijgen. Dat we echt slecht zijn etc.. toekomstige LMR voorkomen. Dat is er ook niet van gekomen : )

  Ze was lekker assertief, een geweldige eigenschap voor een vrouw. Ze trok de kleren van mijn lichaam .

  Deze report is jammer genoeg erg kort maar het liep gewoon soepel. Ze wist waarschijnlijk van te voren al dat ze met me naar bed zou gaan. Het is toch een hoogtepunt in mijn topsarge tot nu to, en daarom wil ik hem graag delen.
  Met zowel HBSingle als HBBezet is het perfect gelopen, en loopt het nog steeds zoals ik wil. Ik ben tevreden!

 • #2
  Nice work..
  Man man man, wat zal die HBbezet jaloers zijn... Geweldig!

  Comment


  • #3
   Toch heb ik voor haar een pluche eend gekocht
   Raap me op http://i.fok.nl/s/schater.gif

   Maar echt netjes bezig man
   Ik heb trouwens je vorige reports wel gelezen, maar het is me even ontschoten waarom HBbezet zo kwaad is op HBsingle? Vanwege het zoenen ja, maar ik zie het probleem niet

   Comment

   Working...
   X