Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
[Advies] Glad ijs Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [Advies] Glad ijs

  Hey guys,

  Ik heb even jullie visie/feedback nodig op de volgende sarge. De sarge begon goed, maar het escaleren eindigde teleurstellend. In de fase escaleren bevond ik me op glad ijs en wist ik niet hoe ik haar met me mee naar buiten kon krijgen. Alvast bedankt voor jullie reacties!

  [B]Sarge[/B]
  Gister had ik besloten om te gaan sargen. De plek was alleen nog onbekend totdat ik ‘s avonds werd opgebeld door een maat om bij een workshop te gaan kijken op een dansschool. Dus ik besloot daar te beginnen.

  Ik kwam binnen. De les was bezig. Ik begon direct sets te openen, maakte niet uit wat. De les was afgelopen. Ik groette m’n maten en sprak diverse anderen en ging wat socialisen. Ik zag een meisje (Linda, HB8, +-25 jaar) die ik eerder had ontmoet ook aanwezig was. Ze kwam naar me toe stuiven, want ik was bewust een maand niet verschenen en dat werkte dus prima. Ik zag aan haar gezicht dat ze blij was dat ze me weer zag en ze gaf me drie zoenen. Haar vriendin kwam enkele minuten daarna ook langs om te groeten en drie zoenen te geven. Eén van mijn maten vroeg hoe ik dat deed. Hij zei dat zij dat nooit bij hem doet. Ik zei: “ik weet niet”. Maar ik wist natuurlijk dat dit alles te maken heeft met “zaaien-en-oogsten”.

  De les was afgelopen dus ik opende opnieuw Linda en vriendin. De vriendin van Linda zei dat ze naar huis ging. Linda zei dat ze bleef en keek mij aan. Ik dacht: “dit zou nog wel eens een leuke wending kunnen krijgen” We gingen dansen. Ze was flink aan het werken. Ze heeft een vrij dominant en fel karakter, maar ze hield zich bewust in.

  Ze gaf veel kino: omhelsen, aanraken, dicht tegen me aan staan.
  Zo’n vergaande kino (buiten dansen an sich) heb ik sinds ik bezig ben met sargen nog niet eerder meegemaakt. Ik deed hetzelfde bij haar dus de schroom om te kinoën heb ik overwonnen. Af en toe probeerde ik te testen of de kino écht was door in haar hand te knijpen en kijken of ze terugkneep (een hand reageert onbewust en kan dus niet faken) maar het vreemde was dat ze niet reageerde toen ik kneep.

  Tussendoor ging ze met de DJ staan praten terwijl ze wachtte hoe mijn reactie was. Ik reageerde hierop relaxed en liet haar haar gang gaan. Ik dacht: “Ok, jij probeert mij jaloers te maken, dan ga ik dansen en een gesprek aanknopen met een dame die minstens zo mooi is als jij.” Ik zag aan haar reactie dat ze dat niet zo goed kon hebben. Ok, actie geslaagd. Ik pakte haar hand en we gingen dansen. Ik had nog steeds een coole en relaxte houding.

  Maar goed, avond ging verder. Maten hadden waarschijnlijk door waar ik mee bezig was en dat ze me dus in de weg stonden als ze zouden blijven. Ze gingen naar huis.

  De spanning begon zich op te bouwen. Ik had het gevoel “it’s on”. Ik besloot een last-minute-resistant uit te proberen door te zeggen dat ik zo de bus ga halen. Ze zei: wanneer is weggaan? Nu of tussen vijf nummers? Oftewel lees tussen de regels: please, blijf nog even. Ik dacht: duidelijker kan niet.

  [B]Glad ijs[/B]
  De zaal was inmiddels bijna leeg. Ik was de enige die er nog zat. Ik besefte me dat dit behoorlijk DLV is. Ik stond naast haar. We hadden een leuk gesprek over de avond. Ze zei dat ze haar schoenen aan ging aantrekken en ze liep naar de gaderobe. Ik liep een minuut later ook naar de gaderobe en pakte mn jas. Ik ging naast haar zitten en pakte het gesprek op en plaagde haar een beetje. Ik zag dat ze een afwachtende houding aannam, maar ik durfde haar moeilijk te k-closen in de gaderobe omdat personeel e.a. continue voorbij liepen. Ik stond op en zei: “ik ga” en wachtte haar reactie af. Ik had ervoor gekozen niet te vragen of ze meeging maar dit non-verbaal aan te geven. Ik ga ervan uit dat de meeste vrouwen deze signalen ook opvangen.

  Ze zei: “tot volgende week” en gaf me drie zoenen.” Ik ga nog even mijn drinken opdrinken.” Ik keek niet achterom omdat ze dan zou zien dat ik dus diep teleurgesteld zou zijn.

  Ik laat me voorlopig niet zien in deze tent om schaarste en onvoorspelbaarheid te creëren.
  Last edited by jaus; 02-09-2008, 02:29 PM.

 • #2
  Jaus,

  Wat dacht je.

  Hee, HB8 (en je snuffelt een beetje aan haar nek), ik vind je heel de avond al lekker ruiken. Wat is het toch wat je ophebt.

  Ik zou je eigenlijk wel willen zoenen, maar ik wil dat niet hier doen.

  Laten we naar mijn huis gaan....

  Zo simpel.

  Ja of nee.

  Dit is niet aansturen op een duidelijke toewijzing of afwijzing.

  Ga er de volgende keer gewoon voor.

  Beetje opporren dat vuur (kino, snuiffie, snuiffie) en stel voor!

  Kabam!

  Joh, een vrouw valt in helemaal in katzwijm voor mannen die dit keihard en sexy durft te zeggen.

  Volgende keer gewoon doen. Kunnen we dat nu echt eens met elkaar afspraken, en spreek jij het met jezelf af (anders volgende keer 10 eieren op je kop kapot slaan)

  Groetjes SmoothDoc

  Comment


  • #3
   Originally posted by jaus View Post
   [B]Glad ijs[/B]
   Ze zei dat ze haar schoenen aan ging aantrekken en ze liep naar de gaderobe. Ik liep een minuut later ook naar de gaderobe en pakte mn jas. Ik ging naast haar zitten en pakte het gesprek op en plaagde haar een beetje. Ik zag dat ze een afwachtende houding aannam, maar ik durfde haar moeilijk te k-closen in de gaderobe omdat personeel e.a. continue voorbij liepen. Ik stond op en zei: “ik ga” en wachtte haar reactie af. Ik had ervoor gekozen niet te vragen of ze meeging maar dit non-verbaal aan te geven. Ik ga ervan uit dat de meeste vrouwen deze signalen ook opvangen.

   Ze zei: “tot volgende week” en gaf me drie zoenen.” Ik ga nog even mijn drinken opdrinken.” Ik keek niet achterom omdat ze dan zou zien dat ik dus diep teleurgesteld zou zijn.

   Ik laat me voorlopig niet zien in deze tent om schaarste en onvoorspelbaarheid te creëren.
   Goed om te lezen dat je lekker bezig bent in de salsascene

   Weet je: door de kino, Haar vriendin die wegging en zij bleef. En waarschijnlijk het gevoel dat je erbij had wist je dat ze je wil.

   Jij had de hele avond de leiding. Op het moment dat zij naar de garderobe ging omdat jullie zolang bleven dansen/praten, nam zij die leiding over.

   In de garderobe nam je (weer) een afwachtende houding aan. Uiteindelijk koos ze ervoor om gewoon maar haar drinken op te gaan drinken. Zeer waarschijnlijk was zij ook teleurgesteld, dat je haar niet meevroeg/kuste oid.

   Wat je in het vervolg kan doen is:
   - # close, onder het mom van: t was een gezellig gesprek, laten we eens een keertje wat gaan drinken oid.
   - gewoon een balletje opgooien, hey: heb je zin om nog ff in een leuke tent wat te gaan drinken?

   Bottomline: Je nek uitsteken en duidelijk maken wat jij wil. In het ergste geval zegt ze nee. Zeer waarschijnlijk zegt ze ja.

   Comment


   • #4
    @ Smoothdoc en Nightfever: thanx!

    Originally posted by Night Fever View Post
    - gewoon een balletje opgooien, hey: heb je zin om nog ff in een leuke tent wat te gaan drinken?
    Bottomline: Je nek uitsteken en duidelijk maken wat jij wil. In het ergste geval zegt ze nee. Zeer waarschijnlijk zegt ze ja.
    Bij deze HB zijn mijn kansen verkeken, maar leerpunt is dat ik in vervolg eerder ga #-closen en véél vroeger op de avond (op een hoogtepunt) pak ik haar hand en zeg dat we naar een andere tent gaan.

    Originally posted by SmoothDoc View Post
    Hee, HB8 (en je snuffelt een beetje aan haar nek), ik vind je heel de avond al lekker ruiken. Wat is het toch wat je ophebt.

    Ik zou je eigenlijk wel willen zoenen, maar ik wil dat niet hier doen.

    Laten we naar mijn huis gaan....

    Zo simpel.

    Ja of nee.

    Dit is niet aansturen op een duidelijke toewijzing of afwijzing.

    Ga er de volgende keer gewoon voor.
    Zeggen dat je haar (graag) wil zoenen en voorstellen mee naar huis te gaan is toch super opdringerig? Correct me if I'm wrong!

    Comment


    • #5
     Precies. Ik sarge de laatste tijd zelf ook vaak op mijn salsaschool. Resultaat: 3 #closes, en heb volgende week 2 dates. Persoonlijk hou ik ervan wat later met ze te gaan drinken, ipv op dezelfde avond wat regelen. Maar da's iets wat je voor jezelf moet gaan uitvinden.

     Vandaag nog #close met HB7 die ik al een tijdje kende. Veel attraction mee opgebouwd en wat comfort, dus ik zei tegen het einde aan (voordat mijn les begon): "Geef anders ff je nummer" Dit deed ze maar al te graag. Ook noemde ze tijdens het gesprek dat ze vrijdag wat ging doen en wanneer ik zin had ook kon komen.

     Door een beetje je nek uit te steken en doelgericht bezig te zijn kan je zeker weten goede resultaten halen. Vorig jaar was me dit niet gelukt: had ik het niet gedurfd.

     Succes en vooral: Have Fun!

     Comment


     • #6
      [B][I]Zeggen dat je haar (graag) wil zoenen en voorstellen mee naar huis te gaan is toch super opdringerig? Correct me if I'm wrong![/I][/B]

      Wrong.
      Da's gewoon duidelijk zijn.

      Comment


      • #7
       Mannen ==> LEIDEN.

       Net als in salsa

       Comment


       • #8
        Ga in een afgelegen hoekje staan (als dat kan), kijk haar aan en zeg:

        'Kom even, ik was nog wat vergeten.'

        Als ze komt, doe dan een rustige close met een glimlach voordat de lippen elkaar raken. Ze speelt dan mee.
        Kijkt ze je raar aan en vraagt ze waarom, zorg dan dat je een plausibel excuus hebt om haar te laten komen!

        Comment


        • #9
         Oeh, die van Fando is ook leuk.

         Laat haar bloed ook wel eventjes sneller stromen.

         Je komt zo lekker suave over dan.

         Yeah, ik krijg er gewoon zin in!

         Groetjes SmoothDoc

         Comment


         • #10
          Conclusies en leerpunten

          - Ik heb te lang gewacht met escaleren waardoor ik kansen heb gemist en ze uiteindelijk verveeld raakte.
          - De volgende keer zal ik eerder telefoonnummers moeten uitwisselen.
          - Ik zal niet moeten wachten tot dat de avond is afgelopen, maar veel vroeger haar hand moeten pakken en zeggen dat we naar een andere tent gaan of naar mijn huis. Leiden en niet vragen.
          - Haar meenemen naar een hoekje en zeggen dat ik iets ben vergeten, ga ik uitproberen.

          bedankt voor jullie reacties!

          groet, Jaus
          Last edited by jaus; 02-12-2008, 10:03 AM.

          Comment


          • #11
           Ja, verLEIDEN was het toch?

           Groetjes SmoothDoc

           Comment


           • #12
            Nog voor ik de replies had gelezen van iedereen hier, had ik maar één gedachte:

            "Wat had er gebeurd, als je haar bij de garderobe zwijgzaam in haar ogen had aangekeken, haar hand had vastgepakt met een glimlach, en weg zou lopen met haar?"

            Typisch geval van leiden. 28, passievol, jawel.. dat had een F-close geweest.
            Mocht ze nou toch met LMR komen: 1: "De nacht gaat hier echt nog niet eindigen" of 2: "Loop je niet even mee naar de bus?"
            1= sexueel geladen
            2= verontschuldigend
            You live and learn jaus. Volgende keer is het jouw tijd.

            Comment


            • #13
             Originally posted by OhMy View Post
             "Wat had er gebeurd, als je haar bij de garderobe zwijgzaam in haar ogen had aangekeken, haar hand had vastgepakt met een glimlach, en weg zou lopen met haar?"
             Ohmy, thanx. Dit meisje kennende had dan nog wat obstakels op de weg geworpen om het me moeilijk te maken, zoals: ik moet nog mijn drinken opdrinken, afscheid nemen van de DJ etc.

             Als ik haar hand had vastgepakt en gezegd: "we gaan nog..." of "kom we gaan..." dan was de kans groter dat ze met me was meegegaan. Ik ga het uitproberen ... WORDT VERVOLGD.
             Last edited by jaus; 02-13-2008, 01:12 PM.

             Comment


             • #14
              [I]Dit meisje kennende had dan nog wat obstakels op de weg geworpen om het me moeilijk te maken, zoals: ik moet nog mijn drinken opdrinken, afscheid nemen van de DJ etc.[/I]


              eehm..jaus, limiting belief?

              Comment


              • #15
               Zeggen dat je je best doet haar niet te zoenen aangezien het ongepast is daar.... En haar mee naar buiten trekken, en daar K-closen. Ik doe het regelmatig in de kroeg, aangezien teveel mensen me kennen in mijn vaste tenten.

               Comment

               Working...
               X