Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
[Info] Waarom post je FR's & LR's? Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [Info] Waarom post je FR's & LR's?

  We weten dat mensen zich vaak afvragen "Zal ik dat FR/LR wel posten?". Ons antwoord daarop is in principe een volmondig: Ja!

  Alleen maar op dit forum zitten en topics lezen zonder (inhoudelijk) te antwoorden of nieuwe topics te initieren is een optie, maar wij moedigen een ieder aan om zich kwetsbaar op te stellen en daarbij zijn foute čn goede in-field ervaringen te delen! Uiteindelijk draait het allemaal om de in-field ervaringen, dus deel deze ervaringen dan ook.. Een FR of LR is niet om je ego te boosten of jezelf te "DHV'en", maar om jezelf en anderen verder te helpen.

  Het is namelijk van belang dat we allemaal ons steentje bijdragen aan de community. Dat doen we door bijeenkomsten te organiseren, samen te gaan sargen, maar ook zeker door informatie te delen. FR's en LR's spelen daarbij een belangrijke rol.

  [B]Visie op het posten van FR's en LR's.[/B]
  [I]"FR's en LR's zijn primair ter archivering en educatie. Het zijn de steunpilaren van een groeiende en lerende community die met elkaar gegevens, informatie en ervaringen uitwisselt. In FR's en LR's pogen de schrijvers zoveel mogelijk (met theoretische onderbouwing) inzichtelijk te maken hoe ze tot hun successen of falen zijn gekomen. Ze analyseren daarbij hun acties en geven hun standpunten, waarop vervolgens reacties komen. De analyse in de FR's en LR's en de reacties/feedback daarop, leiden vervolgens tot nieuwe inzichten en leerprocessen bij diegene die deelnemen aan de discussie rondom het FR of LR."[/I]

  Klik [URL="http://www.venusianarts.com/forum/showthread.php?t=9133"]hier[/URL] voor enkele pointers omtrent het posten van FR's en LR's.
  Last edited by CountG; 04-18-2008, 06:07 AM.
Working...
X