Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
[FR] Meeting 21/03/08. Cra-zy Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [FR] Meeting 21/03/08. Cra-zy

  Om 21.00 voor de Burger King afgesproken. Ik stap de tram uit, en loop richting de BK. Terwijl ik aan kom lopen zie ik een two set van twee ruige gasten staan. Tymar en CountG. Tymar ziet mij als eerste aankomen, en geeft mij zware eye-contact, haha!

  We stellen ons aan elkaar voor, en wachten op de rest van de PUA’s. Wildcougar en royce (met aanhang, sorry dude ik ben je naam vergeten) komen al vrij snel opdagen. We besluiten om eerst even te babbelen met elkaar in een rustig tentje. Na verloop van tijd komt iedereen een beetje los, en we babbelen over van alles en nog wat dat met PU te maken heeft.

  Mijn vrije interpretatie van de aanwezige PUA’s:
  -[B]CountG[/B]: Hell of a guy! Lekker druk, vlotte babble, fijne gozer. We hadden meerdere raakvlakken wat betreft ideeën en methodes over pick up, wat wel leuk was.
  - [B]Tymar[/B]: Rustige jongen. No offence, maar volgens mij zit hij nog een beetje met inner game issues. Dit weet hij echter zelf ook, maar ik heb 100% vertrouwen in hem dat hij een monster kan worden als hij wilt!
  - [B]Wildcougar[/B]: DRUKTEMAKER! Geweldig! Geen AA, en de gehele avond positief geweest. Fijne gast!
  - [B]royce[/B]: THE APPROACH MACHINE! Ik stond met ontzag naar hem te kijken. Deze Mystery look-a-like opent HB’s overal waar hij maar loopt. Respect, en zeker iemand waar ik veel van kan leren wat betreft AA en openen.

  Voor mij was het de eerste keer dat ik met PUA’s ging afspreken. Het hele fenomeen van meetings was mij nog vreemd. Ik voelde me toch wel op mijn gemak. Zoals CountG ergens op de avond ook zei: “PUA’s praten met elkaar op een ander niveau.”
  Dit is helemaal waar. Voor iedereen die nog niet naar een meeting is geweest, doe het eens een keer. Mij is het bevallen, en ik was nogal skeptisch over dit soort dingen.

  We bouncen naar het café van de Escape. Daar had ik even een leuk gesprek met Tymar.
  Wat me vooral nog bij staat was het feit dat hij moeite had met iemand recht in de ogen aan blijven kijken. Ik heb hem verteld hoe hij kan proberen dit onder controle te krijgen, door andere bij vrienden hen gewoon in de ogen proberen te blijven aankijken. Best of luck ouwe!

  Hierna door naar de Kroon. Hier was het zeer dood, dus bounce naar Coco’s Outback.
  De minuut dat dit bonte gezelschap hier naar binnen ging, kregen we IOI’s. royce ging, zoals ik die avond gewend was, meteen in for the kill. Hij opende rechts en links sets. Throw aways, en een paar leuk hookende. Ik stond vol ontzag naar hem te kijken. Als groepje stonden wij hem even te observeren, en te babbelen over zijn tactiek. Good stuff!

  Wildcouger was zo vriendelijk om ervoor te zorgen dat we gratis de voormalige Sinners in konden komen. Eenmaal aangekomen bleek dat we net te laat waren voor de gastenlijst entree. Helaas, maar fuck it! Door gingen we!

  Terug naar de Kroon! Het was hier inmiddels een stuk drukker geworden, en de muziek stond aan. Onze jassen werden gedeponeerd, en Wildcougar en royce gingen meteen weer op jacht.
  Wildcougar nam Tymar onder zijn hoede, en royce nam mij op sleeptouw.

  Goddamn wat haat ik AA. Ik had gedacht dat mijn AA wel weg zou gaan als ik met andere PUA’s ging sargen, maar helaas! Little did I know, zou het alsnog een productieve avond worden voor mij!
  Royce had schijt, hij bleef sets openen. HB8/8.5 (Heren, die ene blonde, je weet nog wel) liep langs royce, en hij opende door te zeggen “AUW!” Ze zei sorry tegen hem, maar liep door. Toen ze daarna weer langs liep opende hij haar weer opnieuw! Dit keer bleef ze hangen. Hij babbelde wat met haar, en ik stond er jammer genoeg maar een beetje bij. Op een gegeven moment mengde ik me in het gesprek. Hoe het precies ging weet ik niet, en royce als ik je set overgenomen heb, sorry dan! Maar ze draaide haar lichaam naar mij toe, en bleef me strak aankijken en we babbelden over van alles en nog wat! Royce liep achter me en zei “kino, meer kino”, dit vond ik echt een grappig moment omdat ik dit wel vaker op het forum had gelezen! So I did, en het gesprek ging leuk. Op een gegeven moment nodigde ze me uit om een keer uit te gaan in de kroeg waar ze werkt (ergens in Rotterdam), ik beloofde niks, maar als ik zou gaan had ik natuurlijk wel haar nummer nodig…[B]#-close[/B].

  Daarna weer staan babbelen met the guys. Mensen en HB’s observeren. Er was een two-set van Braziliaanse HB’s. Velen gingen mij voor, and crashed and burned. Ik kwam dus te weten via Wildcougar dat ze uit Brazilië kwamen. Op een gegeven moment stond één van de twee HB’s dichtbij me. Tymar zei tegen me dat het een AI was, dus besloot ik mijn AA naast me neer te leggen. After all, royce opent alsof er geen morgen is, dus why the fuck kan ik het niet!
  Brazilianen zijn macho’s. Ik besloot om direct game toe te passen. Ik tikte haar van de zijkant op de schouder. Ze draaide zich om, en vroeg haar of ik het goed zei: “Boa zua”
  Ze keek me aan, en kwam niet meer bij van het lachen. Ik zei namelijk “mooie kont” in het Portugees. Ze zei dat het eigenlijk was “boa zuta”. Ik zei: Oooh, in that case: BOA ZUTA!”
  She loved it. Ze zei dat het niet waar was, maar guys..had ze een killer ass of wat? Ik besloot ook een spin te doen met haar, zoals ik royce in de Coco’s Outback had zien doen. Again, she loved it. Ze vroeg hoe oud ik was, en liet haar raden. Toen ze uiteindelijk 22 goed had geraden, kreeg ik de shittest: “You’re too young for me!” Mijn vraag was daarna dus hoe oud zij was. Toen ze 37 zei, pasde ik de test, door te zeggen: “37? Haha, that means you’re too young for me!” Hierna draaide ik me om, en gelijk daarna begon ze aan me te trekken om me om te draaien. Daarna niks meer gehoord over mijn leeftijd.

  Kort babbeltje met haar, tot ik een goede vriend tegenkwam van vroeger! Ik ejecte en ging met hem praten.
  Hierna langs de HB gelopen en nog even oogcontact. Toen verder babbelen met the guys. De HB deed hierna een beetje “gemeen” zoals Tymar het noemde. Ze stond een beetje arrogant de zaal in te kijken. CountG en Tymar zeiden beiden dat ik haar moest neggen.
  De HB had verteld dat ze schilderde. Ik liep weer naar haar toe, en vroeg haar; Are you a famous painter? Like, are you a celebrity?
  HB: “No!!! Why do you ask?”
  OhMy: “The way you look at everyone.. as if you’re better than everyone. Pfffff”
  Daarna qualifiede ze zich meteen aan me, door zich te excuseren en te vertellen dat ze erg moe was. Toen kreeg ik een klopje op m’n rug dat we gingen bouncen. Ik moest en zou haar number closen. Eerder op de avond zei een van the guys dat ik haar no way zou number closen..they were wrong
  Ik vertelde haar dat ik dolgraag wel eens haar schilderijen zou willen zien, en als ze goed voor me zou zorgen ik misschien een euro zou over hebben voor een schilderij. Ze zei dat ik grappig en cute was. [B]#-close[/B]!
  Halverwege de trap van de Kroon wachtte Wildcouger, royce en Tymar me op met high fives! Haha, what a feeling! Sargen = fun!
  Richting Leidseplein lopend, vonden we ook nog eens €25 op straat. DRINKGELD!

  We gingen hierna nog naar de Gieter. CountG voelde hem niet zitten die avond, maar hij liet wel merken dat hij eigenlijk wel zou willen sargen. Hij had een challenge nodig, dus die gaf ik hem. Ook al was dit totaal niet zijn scène, opende hij toch een HB!
  De rest van de avond zag ik hem babbelen met de HB, terwijl ik mij ontfermde over haar vriendin. Even van locatie veranderd, toch maar eens kijken of dat werkte. En jawel, ze relaxte wat meer, en was een stuk meer open. Bodylanguage was goed, ik was cocky/funny en alles ging lekker. Tot ze vertelde dat ze samenwoonde met haar vriend. Ze had een “good girl” vibe, dus ik was al vrij snel zeker ervan dat dit geen #-close zou worden. Nevertheless, besloot ik het toch te proberen, en desnoods te gaan voor een kiss-close!
  CountG ontfermde zich over de vriendin, terwijl ik “mijn jas ging zoeken” samen met de HB. Helaas was de vriendin al vrij snel weer bij mij en de HB, ook al weet ik niet helemaal hoe dat kwam? Haha, Cooooouuunt?
  Eindstand was geen #-close en geen kiss-close. Haar “ik zou het echt niet moeten doen.. ook al wil ik het wel graag” was voor mij meer dan voldoening van deze HB.

  Met nog een paar minuten te gaan trokken CountG, Tymar en ik (als enige overgebleven) een sprintje naar de nachtbus. Ik bedankte de heren voor een mooie avond, en haalde alsnog de nachtbus.

  In de nachtbus dacht ik terug aan een mooie avond. Wat begon met AA, eindigde in 2 #-closes. Eenmaal thuis in bed, zag ik hoe het ook kon. Je kan HB’s openen, en toch nog gewoon doorgaan met je leven. Je kan HB’s openen zonder dat stomme gevoel in je buik.

  Heren, alsnog bedankt voor een mooie avond..en mogen er nog vele volgen!
  Last edited by OhMy; 03-22-2008, 11:58 AM.

 • #2
  Mooi FR, goed beschreven. Wie weet ga ik als ik wat verder in de stof zit ook een keer naar zoiets toe. Eerst mijn game meer solid maken iig.

  Comment


  • #3
   Het klinkt alsof jullie een vette tijd hebben gehad! Goede FR man, #-closes worden snel k-closes, just keep practising! Ik krijg ook wel zin om een keer met wat PUA's uit te gaan!

   Anyway, netjes gedaan guys! Ik hou wel van die "niet zeiken, maar approachen" mentaliteit!

   PS: Ben benieuwd hoe Wildcouger z'n avond was?

   Comment


   • #4
    Boa FR!

    Comment


    • #5
     Hey

     Ja vrijdag was echt super. Al heb ik maar 2 HB's aangesproken die allebei niet hookten, was het wel zo'n ongelooflijke eye-opener!

     Heerlijk om PUA's eindelijk echt eens in actie te zien. Voor wie nog twijfelt of het hele PUA gebeuren wel echt is: ga eens mee met Royce de Coco's Outback bar in. Dan zie je het allemaal voor je ogen gebeuren. Heerlijk.

     OhMy goed dat je opschreef wat je van me dacht. Weet ik emteenw at ik moet verbeteren Agh ik was de minst ervaren gozer dus ik was ook een beetje geintimideerd

     Maar +1 voor WildCougar. Man man wat een energie spatte er van hem af. Heerlijke tips van hem gekregen, ik ga ze zeker gebruiken. En dit meeten/sargen moeten we sowieso vaker doen. Niets met die schrale studenten die ik ken op stap, die toch alleen maar lam willen worden. Heb in tijden niet zo'n bijzondere avond gehad. Nieuwe venues, ander soort mensen, heerlijk.

     trouwens OhMy nu heb ik nog stees je nummer niet. wellicht PM je die ff door? Of moet ik met een betere routine komen?

     Count, lekker gepraat, nog veilig thuis gekomen? Haha ik spreek jullie snel weer. Dit mag nie zomaar voorbij gaan!

     Comment


     • #6
      Arghh nu heb ik spijt dat ik niet ben gekomen, maarja een afspraak er voor afzeggen is ook weer zoiets....

      Gaan er volgende week weer mensen sargen?

      Comment


      • #7
       Leuke FR. Jammer dat ik al 'n afspraak had staan die avond. Volgende keer ben ik er bij!

       @ Bramus: komende week zou ik op vrijdag kunnen; ik ben voor.

       Comment


       • #8
        Mijn FR kon in 6 woorden:
        Kansloos, maar wel 25 euro gevonden.


        Nee, maar ff zonder gekkigheid.. Ik vond het een topavond. Met andere mede-(wannabe)PUA's zit je gewoon op dezelfde frequentie en dat geeft zo'n fucking goed gevoel.
        Ohmy: Bedankt dat je me nog uit me low-state trok, ik heb in de gieter toch aardig wat geopend en gecreerd, ondanks dat me game zeker niet vlekkeloos was bij setje 1 en ik een close (bewust) heb nagelaten in set 2. Anywayz, snel nog eens gaan doen.

        Enneh wat betreft je vraag:
        [I][B]maar guys..had ze een killer ass of wat?[/B][/I]

        FUCK YEAH!        @rgcg:
        Allemaal high-energy? Damn straight..

        Comment


        • #9
         Tentamenweek...helaas. Komt goed, even geduld

         Comment


         • #10
          Heej guys,

          Ik vond het ook een geweldige avond, ik was erg moe maar wist niet waar ik me energie ineens vandaan haalde toen ik de de Coco's Outback bar inliep! Ik was echt 'the partying pope' . Later in de gieter storte ik wel een beetje in, had iemand die hb waarmee ik stond te lullen daar nog gesarged? Ze werkte in een casino

          Ik was afgelopen zaterdag nog is terrecht gekomen in de de Coco's Outback bar samen met Singlethreat en hebben we een 9-set gepulled naar hun hostel kamer! Fieldreport volgt....heb deze week alleen tentamens!

          Comment


          • #11
           [B] had iemand die hb waarmee ik stond te lullen daar nog gesarged?[/B]

           Ik geloof dat ik met die HB stond te praten later op de avond... Achteraf had ze me willen k-closen realiseerde ik me, stom van me. Ah well, always next time.

           Anyway, jammer dat het geen LR is geworden royce

           Comment


           • #12
            yep count, dat was dezelfde als die van royce.

            Comment


            • #13
             Hallo heren.

             Mijn FR zijn jullie nog schuldig.
             Ben er mee bezig, maar het wil me nog niet echt lukken....

             Hij komt zeker..... Weet nog precies alles wat er gebeurd is...

             Patience....

             Comment


             • #14
              He Jongens, nog twee weken en dan kan ik (en jackpot) ook mee sargen.
              En zonder te willen opscheppen, maar ik kan binnenkort waarschijnlijk wel makkelijker dingen regelen kwa entree. In ieder geval dat we allemaal binnen komen. Ik heb namelijk de mazzel gehad dat ik sinds kort ben aangenomen als clubmanager van een van de grotere clubs in Amsterdam, en dat heeft zo zijn voordelen. Ik ga niet zeggen welke, omdat iedereen dan meteen op gastenlijst wil en zo. (I hope you understand). Alleen ik kan nooit op vrijdag en zaterdag dan moet ik werken. Maar we hebben dan sowieso nog de donderdag en zondag. By the way, kan je vertellen dat dinsdag en woensdag ook goede avonden zijn.
              Ik wil jullie game wel eens zien, en graag horen wat jullie van mijn game vinden. Ik vind dat ik nog te veel sticky points heb.
              Maar in ieder geval lijkt me relaxed om een keer te gaan stappen.

              Groeten,

              Freddie Miles

              Comment

              Working...
              X