Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Ross Jeffries naar Nederland Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ross Jeffries naar Nederland

  Weten en doen zijn 2 verschillende dingen.

  Er is bijvoorbeeld een hele hoop informatie beschikbaar over goede
  voeding en sport. Hoeveel mensen zie jij nu met een fantastisch
  lijf rondlopen? Ben jij wel eens met goede moed begonnen, en weer
  afgehaakt?

  Een zaadje kan vaak pas ontspringen als het op de juiste bodem
  neervalt. Anders ligt het daar maar te liggen. Het kan een
  prachtige plant worden met fantastische vruchten, want het is een
  in de basis fantastisch zaadje...Toch gebeurt er niks.

  Stel je eens voor. Er komt iemand die de keiharde bodem eens flink
  openmaakt, alle onkruid eruit trekt, de juiste bemesting toepast,
  zou dan het zaadje kunnen ontspringen? Natuurlijk!! Natuurlijk moet
  de plant nog door droogtes heen, natuurlijk zal het niet alleen
  maar Halleluja zijn. Alleen het begin is er. Zonder een goed
  fundament, zakt elk huis ook in elkaar. Je kunt blijven bouwen, je
  kunt blijven zaaien, alleen alles zakt weer in elkaar, of komt
  zelfs niet eens van de grond.

  Uiteindelijk heeft het vaak allemaal met je "innergame" te maken.
  Hoe denk jij over jezelf? Hoe hard ben jij voor jezelf? Hoe lief
  ben jij voor jezelf?

  Het is een feit dat veel mensen onderschatten wat ze in 2 jaar
  kunnen bereiken, en overschatten wat ze in 2 weken kunnen bereiken.

  Er zijn geen "shortcuts"

  Of toch wel?

  Real Man Conference heeft namelijk een absolute Living Legend uitgenodigd, de enige echte ROSS JEFFRIES! Ross Jeffries heeft al 1000-en mannen geholpen, en zit al 20 jaar in het vak!

  Op zaterdag 26 maart is het dus mogelijk dat jij je geest laat herprogrammeren. Hou je dingen nooit lang vol? Na 26 maart, begin je met jouw doelen niet meer uit te stellen. Je gaat er gewoon mee aan de slag.

  Wil je alle leuke vrouwen gaan aanspreken? Vanaf 26 maart
  maak je jouw start om geen enkele leuke vrouw meer voorbij te laten lopen.

  Wil je ophouden met negatief over jezelf te denken? Vanaf 26 maart kijk jij de
  wereld met een grote glimlach aan.

  Minder leuke zaken uit het verleden? Vanaf 26 maart kun je daar op een gezonde manier mee omgaan.

  Leer jezelf en de buitenwereld te accepteren op een positieve manier. Alleen accepteren?

  Nee, dat zou misschien te makkelijk zijn. Je kan er ook voor kiezen jezelf en de wereld om je heen te verbeteren. Tenminste vanuit jouw oogpunt……

  Dat zal je nog steeds meer moeite gaan kosten.

  Ross Jeffries laat je geest echter nieuwe wegen zien, en dwingt je onderbewuste ook daadwerkelijk die weg te gaan. Op zijn minst gaat hij de tijdslijn waarin je jouw doelen gaat bereiken, flink versnellen.

  Te mooi om waar te zijn? Ik heb natuurlijk al veel mensen naar Nederland gehaald. En bij de echt groten der aarde, werd ik tot nu toe nooit teleurgesteld. Ja, logisch natuurlijk, anders wordt je geen grote. En Ross Jeffries is een hele grote. Al 20 jaar lang.

  Ok, als organisator slik je zelf ook wel eens een keer. De groten der aarde zijn niet goedkoop. Alleen hier geldt ook het credo “If you pay peanuts, you get a monkey!”. En zo’n kans krijg je maar 1 keer. Ik heb 4 jaar achter Ross Jeffries aangezeten, en eindelijk kreeg ik toestemming van hem en zijn team. Dit is dus ook jouw kans om Ross van dichtbij mee te maken.

  Wat kan je bij Ross leren?

  Ross Jeffries specialiteit is, dat je voorgoed af kan rekenen met zaken waarmee jij jezelf telkens frustreert. "Kon ik maar anders reageren" "Had ik dit maar of dat"

  Na 26 maart, stop je jouw vicieuze cirkel naar beneden. Maak je samen met Ross een vicieuze cirkel naar boven. En in zware tijden kun jij altijd terugvallen op een fantastisch fundament. Dit fundament kost je 147 euro. Stel jezelf maar de vraag, "hoeveel is een op alle fronten gelukkiger leven mij waard?"

  Ik bedoel Ross Jeffries heeft een methode waarmee je een groot deel van je leven naar jouw hand kan zetten. Want vaak ben jij het niet alleen. Vaak zijn het ook de mensen om je heen, die je frustreren en tegenhouden.

  Een vrouw die je na 2 zinnen afkapt, of wegloopt? Vaak verzucht je bij jezelf. “Als ze de tijd zou nemen om me te leren kennen, zou ze me echt leuk vinden”. Ross Jeffries geeft je die tijd. Jij brengt haar in de juiste stemming, en zij waardeert degene die haar in die stemming brengt. Wie dat is? Dat kan jij zijn. Tenminste als je er 26 maart bij bent, en flink oefent.

  Jouw werkgever die niet eens denkt aan een promotie of salarisverhoging? Ross Jeffries geeft jou de methode om je baas op het lumineuze idee te brengen. En hij denkt dat het zijn eigen idee is! Nee, jij hebt hem in die stemming gebracht. Die stemming die jou elke maand bijvoorbeeld weer 200 euro meer oplevert. En jouw werkgever behoudt een goede kracht. Want zo is het ook!

  Een politieman een boete uit het hoofd praten, of in ieder geval laten verminderen? Kansloos bij de Nederlandse politie? Ross Jeffries heeft de methode om je kansen hierop te verhogen. Een politieman zal je behandelen alsof hij miss Nederland heeft aangehouden. En nee, je hoeft je niet voor te doen als vrouw. Je mag gewoon jezelf blijven. Jij verandert alleen de stemming van de verbalisant.

  Bij de bespreking van een tentamen toch net die puntjes bij elkaar sprokkelen? Die puntjes die ervoor zorgen dat je de boeken van dat lastige vak op Marktplaats kan zetten?

  En zo kan jezelf ook nog wel een aantal zaken verzinnen.

  Er zijn mensen die dat niet eerlijk vinden, of manipulatief. Echter het is aan jou om te bepalen wanneer je de door jouw aangeleerde Ross Jeffries methode gaat inzetten. Word je naar jouw mening soms of zelfs vaak oneerlijk behandeld? Zou je eigenlijk wel eens wat terug willen doen? Niet op een gemene manier, maar op een slimme manier? Krijgen wat jou eigenlijk eerlijk toekomt?

  Ross Jeffries geeft jou de methode om als ware je leven meer de jouw gewenste richting op te laten gaan. Dat is in ieder geval de moeite waard, niet waar?

  Daarom staat op dit moment deze [URL="http://www.rjseminar.com/amsterdam/"]unieke internetpagina [/URL]klaar om jouw bestelling te
  ontvangen. De kosten voor deze volle dag met deze levende legende zijn 197 dollar/147 euro (koerspijl 01-02-2011)!

  Daarbij kun je via [URL="http://www.rjseminar.com/amsterdam/"]deze internetpagina [/URL]ook 2 x een bonus ontvangen. Een “GET IT RIGHT NOW BONUS” en “TAKE IT UP A NOTCH BONUS”. Ok, die pagina is volbloed Amerikaanse marketing, alleen daar moet je een beetje doorheen kijken. Ga nu maar gelijk eens kijken wat die 2 bonussen eigenlijk voor je inhouden… Klik op deze [URL="http://www.rjseminar.com/amsterdam/"]link[/URL]…..netjes geregeld niet?

  Extra informatie

  Het evenement zal op zaterdag 26 maart in het theater van het Akhnathon plaatsvinden (10-17 uur). Het Akhnathon vindt je op de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam. Het Akhnaton is 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Het Akhnathon is centraal gelegen, en Ross Jeffries staat groots aangegeven op de gevel. Valt niet te missen dus!

  Dit evenement is 1 van de grootste evenementen van het jaar. Iedereen wil erbij zijn. Mensen zo ver als uit Spanje en Noorwegen hebben al tickets besteld. Meestal is Ross Jeffries namelijk wat duurder. Real Man Conference organiseert het echter helemaal zelf. Daardoor kunnen we de kosten en daarmee de prijzen relatief laag houden. Nergens anders in de wereld kun je voor een z’on lage prijs Ross Jeffries gaan zien, en ook nog deze 2 bonussen ontvangen! Wij hebben ons best voor je gedaan, en actie ondernomen. Nu jij nog!

  Enfin er zijn dus genoeg gelijkgestemde mensen uit binnen – en buitenland die net zo goed als jij een leuke dag, avond of misschien wel nacht in Amsterdam willen doorbrengen.

  Zorg er dus voor dat jij en iedereen die je lief hebt erbij is. Bestel snel en nu via deze [URL="http://www.rjseminar.com/amsterdam/"]link[/URL].

  Be there!


  P.S. al je bestellingen bij Ross Jeffries en/of Real Man Conference zijn op basis van NIET GOED – GELD TERUG. Je kunt dus risicoloos bestellen.

  P.P.S. Via Ross Jeffries kun je alleen betalen via Paypal of creditcard. Mocht je niet in het bezit zijn van een creditcard of Paypal, dan kun je ook via onze [URL="http://newkit.info/rmc/shop/index.php/checkout/cart/add/product/188/1/9"]webshop[/URL] bestellen. Daar zijn meer betalingsmogelijkheden beschikbaar, zoals bijvoorbeeld Ideal. Voordeel is ook dat je slechts een 1e aanbetaling hoeft te doen van [URL="http://newkit.info/rmc/shop/index.php/checkout/cart/add/product/188/1/9"]€ 47.-. [/URL]De rest betaal je dan op zaterdag 26 maart aan de deur van het Akhnaton. Zo heb je het voordeel van een stukje gespreide betaling. Nadeel is dat je pas toegang hebt op de 2 bonussen vanaf volledige betaling
  Last edited by SmoothDoc; 02-07-2011, 02:06 AM.
Working...
X