Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
[Review] Workshop JustGio Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [Review] Workshop JustGio

  Beste mede-forummers,
  Wij (JoAss, Les Slackeur, Sjaak, Dito en Laidback Dylan) hebben van het weekend (28/29 juni) het genoegen gehad om een meesterlijke ‘bootcamp’ te krijgen van Justus en Giovani. Hier volgt een nagenoeg volledige beschrijving van dit weekend. Enjoy!

  Op de mega-bijeenkomst van dit forum (in Stairways to Heaven) kwamen wij vijven in gesprek met Justus en Giovani. Gelijk werd een idee geopperd om een keer te gaan sargen in Utrecht, het thuisfront van Justus. Dit idee is tot uitvoer gebracht; na wat heen en weer geregel konden we daar 28 juni terecht.

  Zoals altijd was onze beste vriend NS er om ons richting Overvecht te brengen.
  De trein remde af. ‘Station Overvecht’ klonk ietwat chagrijnig door de speakers. (Wij snel naar de deuren en nou komt het: Waarom staat er een sticker met “niet op openen drukken voordat de trein tot stilstand is gekomen” terwijl dt niet eens mogelijk is! What the fack!)

  Maargoed, feestelijk onthaald op het perron door het ‘JustGio’. Effe lopen naar Justus’ huis(sie) en er stonden al zeven stoelen om de tafel, heel zakelijk. Maar dat laatste veranderde snel naar een superchille sfeer. Passie, State, Venues, Doelen, Doing vs Being domineerde de vroege avond. Echt goede gesprekken gevoerd, iedereen kon goed aan bod komen en persoonlijke verhalen werden op tafel gegooid alsof we elkaar al jarenlang kenden.
  __________________________________________________ ______________________

  Ok damn, vergeten. WIE ZIJN WIJ!? Wel zo handig ;-)
  Dankzij Sjaak en het boek ‘The Game’ zijn we twee jaar geleden in aanraking gekomen met alles wat met selfimprovement te maken heeft. Daarbij is ons hoofddoel te omschrijven in n woord: Vrouwen. We zijn er dan ook veel mee bezig door boeken, films en praktijk te kijken en vooral met elkaar te bespreken. We zijn met z’n vijven (allemaal btw 18 jaar) altijd al open geweest en geven elkaar duidelijke en eerlijke feedback. Vandaar dat the game ook de basis is van onze vriendschap.

  En juist daarom was het voor ons zo vet dat we samen deze stap gingen maken, de stap richting Justus en Giovani. Een stap waarvan we zeker geen spijt hebben.
  __________________________________________________ _____________________

  Bijna allemaal een dissident ([url]http://www.dissident-wear.com[/url]) -shirtje rijker vervolgde wij onze weg het Utrechtse nachtleven in. Vol goede moed en een positieve state of mind kwamen we aan bij Fillemon (nee niet die gozer van BNN). Het leek er even op dat we de 21+ tent niet binnen kwamen, maar ik weet niet wat die Justus deed: het werkte! (wat geresulteerd heeft in een dikke tip voor de bouncers aan het eind van de avond)

  Binnen, in afwachting van de praktijk, keken we om ons heen. We zagen Justus helemaal in state, bijna een black hole die alle negativiteit van de club deed opzuigen. Giovani was de coolheid zelve (vooral z’n meesterlijke dans tijdens Michael Jackson en de roos van servet niet te vergeten). Wajooow, die gast was goed.

  Onze bek viel open. We hadden altijd al een beeld gehad om ‘being’ te worden, maar de weg ernaartoe werd ons nu pas duidelijk. Het is lastig om op te schrijven waar deze klik vandaan kwam, maar hij was er, bij allemaal.

  Wij gingen openen als een gek en vooral Sjaak had aan het einde van de avond de smaak goed te pakken. Gedurende de avond nog een paar keer feedback gehad van Giovani en af en toe Justus als wing gehad. Geweldig om te zien hoe deze mannen de club wisten te domineren.
  Nogmaals: we kunnen niet duidelijk aangeven hoe of wat. Maar geloof ons, deze mannen zijn in staat om je een olympisch record in de goede richting te gooien.

  Om half 5 ’s nachts nog heerlijk gereflecteerd op de avond en de laatste vragen konden worden gesteld. We keken terug op elkaar en vooral op jezelf. Nogmaals goede feedback en de avond kon worden verwerkt in dromenland (god blessed, niemand snurkte).

  ’s Ochtends een ontbijt zonder Gio, ( hij zou Latin Village onveilig maken. We zijn benieuwd hoe het is gegaan Gio. Tell us!) maar met Justus. De volle maag en onze positieve state of mind was hetgeen de conducteur kon ruiken en zien. De ervaring die wij hebben opgedaan in dit weekend is goed en wij zullen nog lang hierop kunnen teren in de zin van zelfverbetering.
  We zien de weg, we kennen het eindpunt, de reis is aan ons.

  - Almere Pua Gang -

 • #2
  Ja, nog ff een extra bedankje aan Justus & Gio, was een topweekendje

  Comment


  • #3
   Super om te lezen dat jullie je goed vermaakt hebben broeders! Jullie gemotiveerde houding en positiviteit was aanstekelijk.
   We gaan elkaar snel weer zien!

   Comment


   • #4
    Originally posted by Sjaak View Post
    .......kwamen we aan bij Fillemon. Het leek er even op dat we de 21+ tent niet binnen kwamen
    Een vraag. Ik sta regelmatig in de kroeg er naast, en zie de rij altijd staan. Ik kan mij niet voorstellen dat Fillemon een 21+ is. Heb ik mij vergist....?

    Comment


    • #5
     Op vrijdag en zaterdag is Filemon 21+
     Op woensdag en donderdag niet
     Maar inderdaad er komen altijd wel jongere mensen ook binnen

     Comment


     • #6
      Thanks Justus...
      Een mooie avond was het, n om heeel goed op terug te kijken!
      Ik weet zeker dat we allemaal een stukje meer van ons zelf hebben gevonden.

      KisseS,

      JoAss

      Comment

      Working...
      X