Train with Mystery Get Trained in your cityAnnouncement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
13 Lähestymisen porrasta (Mystery) Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 13 Lähestymisen porrasta (Mystery)

  Tässä on Mysteryn opettamaa materiaalia, joten kiitos kuuluu siis yksinomaan hänelle näistä portaista. Usko tai älä, tämä toimii.

  1. Hymyile kun kävelet huoneeseen. Etsi ryhmä jossa on kohde ja noudata kolmen sekunnin sääntöä. Älä epäröi - lähesty heti. Sano "hei" ja hymyile.

  2. Lausu harjoiteltu avaus, mahdollisesti kaksi tai kolmekin.

  3. Avausrepliikiin pitäisi avata koko porukka, ei vain kohdetta. Kun puhut älä juuri kiinnitä huomiota kohteeseen. Jos porukassa on miehiä, keskitä huomio heihin.

  4. Kaiva varastosta hhyvä negaus kohteelle. "Toi on tosi sulosta, sun nenä hytkyy aina kun sä naurat."

  5. Ilmaise persoonallisuuttasi koko porukalle. Käytä apuna tarinoita, taikaa, anekdootteja, fiilistä ja huumoria. Kiinnitä erityistä huomiota miehiin ja vähemmän viehättäviin naisiin. Tänä aikana kohde panee merkille, että olet huomion keskipiste. Voit esittää muutaman valmiiksi harjoitellun rutiinin, kuten vaikka valokuvakikka. Voit murtaa esteet myös tällä. Kun kohde haluaa katsoa kuvaa niin sano hänelle "Odota vuoroas. whoaa onko hän aina tälläinen?"

  6. Negaa kohdetta jälleen jos tarvetta(varsinkin jos kymppi.)

  7. Kysy "Miten te tunnette toisenne?" Jos kohde seurustelee jonkun porukan miehen kanssa. Jos kyseessä on vakava suhde poistu kohteliaasti sanomalla "Oli hauska tavata."

  8. Jos hän ei seurustele kenenkään porukan miehen kanssa niin sano porukalle: "Olen tainnut vähän vieraannuttaa ystäväänne. Sopiiko että juttelen hetken hänen kanssaan?" Jos olet toiminut edellisissä kohdissa oikein, hänelle sopii

  9. Eristä hänet muusta porukasta sanomalla, että haluat näyttää hänelle jotain hienoa. Vie hänet johonkin lähelle istumaan. Johdattaessasi hänet väkijoukon halki tee kinotesti pitämällä häntä kädestä. Jos hän puristaa takaisin, homma toimii. Ala tarkkailla muita KM:iä

  10. Istu hänen kanssaan ja tee joku yhteyden luomis rutiini. Se on syy miksi eristät hänet. Tai ESP testi ja samalla pidät käsistä kiinni. Tarkkaile taas KM:iä. Tee sitten digikamerarutiini.

  11. Sano hänelle: "Kauneus on yleistä mutta energisyys ja hyvä elämänkatsomus ovat harvinaisia. Mitä sellaista sinulla on, jonka perusteella haluaisin tuntea sinut muutenkin kuin kasvona väkijoukossa?" Jos hän alkaa luetella piirteitä, se on positiviinen KM.

  12. Lopeta puhminen. Jatkaako hän keskustelua kysymyksellä, joka alkaa sanalla "Tuota"? Jos jatkaa, olete nyt saanut kolme KM:ää ja voit...

  13. Tehdä suutelulähestymisen. Sano aivan äkkiä "Haluaisitko suudella?2 JOs paikka tai olosuhteet eivät salli ruumiillista läheisyyttä, esitä aikaraja sanomalla: "Minun täytyy lähteä, mutta meidän pitäisi jatkaa tästä." Tee numerolähestyminen ja lähde.
Working...
X