PDA

View Full Version : Propozycje sensownego tworzenia forum ;)

Superstar
04-05-2007, 12:33 AM
Hej!

Tak jak napisałem już wcześeniej, byłoby dobrze stworzyć jakoś sensownie poukładane działy na naszym forum. Idąc za tą myślą przedstawie poniżej jak ja to widze :D Oczywiście nie chciałbym robić tutaj nic samemu, dlatego też czekam z niecierpliwością na wasze propozycje ;)

Moja propozycja:

- Main/Główne
- Off topic/Poza tematem
- Cooltura and Lifestyle

- Advanced Techniques w tym:
Attraction Comfort Seduction
- Relationships & Sex
- Field Reports
- Meetups and Wings

Co o tym myślicie??? ps. nie chciałem zmieniać zbytnio na nasz język, ponieważ np. "raport z pastwiska" brzmi małozachęcająco :]

Pozdrawiam,
Superstar

Marzyk
04-05-2007, 01:51 PM
Greetings my frunde:p

poniżej moja propozycja:

General discussion - suboforum ogólne, dotyczące uwodzenia, self-improvement. Tak sobie myślę, że to forum można byłoby podzielić np na Attraction-Comfort-Seduction, Relationships, Sex techniques;
Off-topic- tematy nie związane z uwodzeniem i self-improvement, tu różne tematy dotyczące wydarzeń społeczno-kultorowych, moda etc.
Techniques - routines, DHV stories etc.
Field reports - nie wymaga komentarza
Meetings and wings - umawianie spotkań, imprez etc., poszukiwanie skrzydłowych
Product reviews - tu review dvd, cd, książek, zarówno o uwodzeniu jak i self-improvement (NLP, hipnoza etc).

ewentualnie jeszcze

Free Resources - zamieszczanie artykułów, linków do filmów, audio etc

Dobrze by też było żeby nie mieszać tematów pomiędzy forami np pisać field reports w general discussion

W sumie moja propozcyja jest zbieżna z Twoją Superstar.

Czekam na kolejne propozycje

Peace
Marzyk

Superstar
04-07-2007, 12:51 AM
Witaj Marzyk! :]

Myślimy podobnie, wiec dobrze byłoby dodać Twoje:

Free Resources
&
Product revievs

No i odseparowalibyśmy w kolejności:
Attraction,Comfort,Seduction, Sex techniques, Relationships

Reszta bez zmian? ;)

JoJo
04-10-2007, 09:01 AM
no to mzoe bysmy zaczeli ksztaltowac w koncu te forum :cool: :D dzielic sie wiedza...itd :cool:

Superstar
04-13-2007, 01:11 AM
Hey Jojo!

To przecież jakaś masakra jest - nikt tu nie pisze :/

Rycerz
04-27-2007, 06:11 AM
O co w koncu w tym wszystkim chodzi? Jesli dobrze rozumiem Mystery poklocil sie ze swoimi kolegami po fachu (przy okazji pewnie bylymi uczniami) i zalozyl te strone. Juz od jakiegos czasu widzialem, ze na stronie mystery method nie bylo kursow prowadzonych przez M, wiec cos bylo nie tak. Skorygujcie mnie jesli źle rozumuję.